Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: Messi vs Ronaldo 8/12 21:00 - Messi gör första målet

Barcelona mot Juventus mot Camp Nou, vilket även innebär att världens två bästa fotbollsspelare ställs mot varandra i form av Lionel Messi och Cristiano Ronaldo. Vem av de två blir kvällens kung?
Real Madrid v Barcelona - La Liga
Barcelona–Juventus
December 08,2020
21:00

Sänds på TV6 och Viaplay. Avspark 21:00.

Messi bättre i Champions League-gruppspelet

Både FC Barcelona och Juventus är redan klara för slutspel. Dock kan det vara en fördel att sluta etta i gruppen eftersom man då kan få enklare motstånd i åttondelsfinalen. Just nu ligger Juve tre poäng bakom Barcelona och för att gå förbi måste Juventus vinna med minst två mål och dessutom göra tre mål. En omöjlig uppgift?

Inte med Cristiano Ronaldo i laget, som gjort två mål på tre matcher i Champions League-gruppspelet. Dock är Lionel Messi ett steg vassare med ett mål i samtliga tre matcher han spelat i gruppspelet. Dessutom brukar Juventus ha det svårt mot Barcelona. Juve har nämligen fyra raka matcher mot Barcelona utan ett enda mål.

https://twitter.com/Squawka/status/1336249409865060352

 

Messi vs. Ronaldo

  • Messi har gjort mål i 3 av 3 matcher i CL-gruppspelet
  • Messi har gjort 3 mål på de 4 senaste matcherna i La Liga
  • Ronaldo har gjort mål i 2 av 3 matcher i CL-gruppspelet
  • Ronaldo har gjort mål i 5 av 6 Serie A-matcher den här säsongen

Som vi ser ovan är både Messi och Ronaldo i en fantastisk målform och det känns som att minst en av de kommer att näta på Camp Nou.

Messi - Gör mål 2.06 Unibet
Ronaldo - Gör mål 2.08 Unibet

Tips: Messi gör första målet

I de två senaste hemmamatcherna i CL-gruppspelet, mot Ferencvaros och Dynamo Kiev, har Lionel Messi gjort första målet. Mot Dynamo Kiev small det redan efter fem minuter. Tipset blir därför att Messi gör matchens första mål.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 5.10 i odds för Lionel Messi som matchens första målskytt.

Satsa