Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: PSG–Leipzig 24/11 21:00 - Forsberg målskytt igen

Paris Saint-Germain är illa ute i Champions League-gruppspelet då laget bara har tre poäng efter tre omgångar. Nu ställs PSG mot Emil Forsbergs Leipzig som man förlorade mot borta för några veckor sedan.
Emil Forsberg
PSG–Leipzig
November 24,2020
21:00

Sänds på Viasat Sport Fotboll och Viaplay. Avspark 21:00.

PSG är lite i gungning efter en tung förlust i Ligue 1 i helgen medan Leipzig fortsätter att visa fin form i Bundesliga.

Lagens form

PSG

PSG hade ingen bra helg i Ligue 1 när de franska giganterna i fredags tappade ledning med 2-0 i paus till förlust med 2-3 borta mot Monaco. För PSG innebär detta att man nu förlorat två av de tre senaste matcherna inklusive CL-förlusten mot Leipzig borta för några veckor sedan. Nu riskerar PSG att missa slutspel då man med tre omgångar kvar ligger två poäng bakom både Leipzig och Manchester United.

Leipzig

Leipzig har med undantag för 5-0-förlusten mot Manchester United borta gjort en stark insats i höstens CL-gruppspel. Inte minst när man vände 0-1 till 2-1 hemma mot PSG där Emil Forsberg satte det avgörande målet på straff. Även i Bundesliga fortsätter laget att visa fin form då man i dagsläget återfinns på en fjärdeplats i tabellen, endast två poäng bakom ledande Bayern München.

https://twitter.com/RBLeipzig_EN/status/1324098068518703105

Kan Forsberg upprepa succén?

Spännande match det här, både med tanke på läget i gruppen och hur det gick i Leipzig. En som lär komma rejält taggad till den här matchen är Emil Forsberg som den här hösten har kommit in i värmen igen. Dessutom fick han vila i helgens match mot Eintracht Frankfurt, så räkna med en spelsugen Forsberg mot PSG.

Tips: Forsberg målskytt igen

PSG är under press och det brukar inte PSG hantera bra, så därför känns det som att Leipzig har ett bra läge att åtminstone ta poäng. Och varför inte genom att Emil Forsberg kliver fram och nätar igen. Tipset blir att svensken precis som i Leipzig gör mål.
Bäst odds finns hos LeoVegas som ger 4.90 för Emil Forsberg som målskytt.

Satsa