Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: Till slutspel från grupp B och H 8-9/12 - United och Mönchengladbach till slutspel

Sista omgången i gruppspelet av Champions League kan bli riktigt spännande. Framför allt i grupp B där samtliga lag fortfarande kan gå till slutspel samt i grupp H där Leipzig kan slå ut Manchester United?
Liverpool Manchester United
Champions League: Till slutspel från grupp B och H 8-9/12
December 08,2020
21:00

Sänds på Viasat Sport-kanalerna och Viaplay. Avspark 21:00.

Grupp H 7/12

I grupp H står Manchester United, Paris Saint-Germain och Emil Forsbergs Leipzig alla på nio poäng inför sista omgången. PSG möter redan utslagna Istanbul Basaksehir hemma medan Leipzig tar emot Manchester United. Fördel PSG och United gentemot Leipzig som har bättre resultat i inbördes möten mellan de tre lagen.

Grupp B 8/12

I grupp B kan samtliga lag fortfarande gå till slutspel. Leder gruppen gör Borussia Mönchengladbach på åtta poäng medan Shaktar Donetsk och Real Madrid skuggar på sju poäng. Sist ligger Inter på fem poäng. Real Madrid möter Mönchengladbach hemma medan Inter möter Shaktar på San Siro. Mellan Real och Shaktar är det fördel Shaktar som har bättre resultat i inbördes möten.

Oavgjort räcker för United

I grupp H är det fördel Manchester United då laget är vidare vid oavgjort borta mot Leipzig. I grupp B är det kanske Mönchengladbach som har bäst förutsättningar att gå till slutspel då oavgjort räcker mot ett formsvagt Real Madrid på Bernabeu.

Manchester United - Går vidare 1.50 Bethard
B Mönchengladbach - Går vidare 1.86 Bethard

 

Tips: United och Mönchengladbach till slutspel

Eftersom United bara behöver oavgjort mot Leipzig, som man slog med 5-0 hemma, känns det ganska givet att Manchester United går vidare. Samtidigt känns det även som Mönchengladbach går vidare då oavgjort räcker. Laget kan till och med gå vidare vid förlust.
Bäst odds finns hos Bethard som ger 1.50 i odds för avancemang för Manchester United och 1.86 för avancemang för Mönchengladbach.

Satsa