Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Channel One Cup 19/12: Möte mot Finland i andra omgången

I den andra omgången av Channel One Cup i Euro Hockey Tour gäller det för Tre Kronor att säkra en revansch. Tre Kronor har haft en väldigt kämpig tid bakom sig men med lite ändringar i laget står modet högt. Matchen äger rum i arenan CSKA Ice Palace i Moskva kl 09:00 svensk tid.
Vid 1.25 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 12.5kr
channel one cup
Sverige vs Finland
December 19,2020
09:00

Lagens form

Sverige

Karjala Cup blev en stor besvikelse med noll vinster. Under Karjala bestod hela truppen av spelare från SHL. Sveriges nuvarande trupp är snäppet vassare med starka spelare från KHL och tre debutanter från SHL – Fredrik Karlström, Pontus Åberg och Jacob Berglund. Efter en otroligt jämn match mot Ryssland som slutade med förlust efter straffar gäller det att Tre Kronor laddar mentalt inför mötet mot Finland.

Finland

Finland hade det ganska tufft mot både Ryssland och Tjeckien under Karjala Cup. Det enda laget de lyckades besegra var svenskarna. I sitt senaste möte mot Tjeckien var det en relativt jämn match men med två power play mål lyckades finnarna vinna med 4-3 under ordinarie tid. Målen stod Sund, Ruohomaa, Karjalainen och Rantakari för.

Stor chans för lika

Att Tre Kronor kan ta hem matchen mot Finland efter ett truppbyte är givetvis önskvärt. Men just nu talar det för att vi får se en målrik match med antingen Sverige eller Finland som vinnare. Garpenlövs trupp kan visa sig bli ett smart drag, men inför matchen spelar vi säkert.

Oscar Lindberg - Målgörare 3.65 Unibet
Juuso Puustinen - Målgörare 4.10 Betsson

Spelschema för Karjala Tournament

2020/12/17 Torsdag
12:30 Finland - Tjeckien
17:30
Sverige - Ryssland
2020/12/19 Lördag
09:00 Finland - Sverige
13:30
Ryssland - Tjeckien
2020/12/20 Söndag
09:00 Tjeckien - Sverige
13:30 Ryssland - Finland

Tips: Båda lag gör mål

Två starka och revanschsugna lag kommer att bjuda upp på en spännande och jämn match. Men en klar favorit i detta möte är för oss svårt och tipset blir att båda lagen gör mål. Bäst odds finns på Bethard som erbjuder 1.74 på att båda gör mål.

Satsa