Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Channel One Cup 20/12: Möte mot Tjeckien i sista omgången

I den sista omgången av Channel One Cup i Euro Hockey Tour söker Tre Kronor revansch mot Tjeckien. Garpenlövs senaste truppbyte har visat sig vara framgångsrikt och Sverige ser nu formstarka ut. Matchen mot Tjeckien äger rum i arenan CSKA Ice Palace i Moskva kl 09:00 svensk tid.
channel one cup
Sverige vs Tjeckien
December 20,2020
09:00

Matchen sänds på SVT 1 med start 09:00.

Lagens form

Sverige

Sveriges insats under Channel One Cup har utan tvekan förbättrats sedan Karjala Cup. Efter en otroligt jämn match mot Ryssland och en briljerande vinst mot Finland tågar Tre Kronor framåt. I det senaste mötet som slutade 4-2 fick vi se Lindberg, Fantenberg, Fröden och Kempe näta. Garpenlövs starka KHL-trupp har visat sig otroligt formstarka och ser nu nästintill ostoppbara ut.

Tjeckien

Tjeckien vann två av sina tre matcher under Karjala med en enstaka förlust mot Ryssland. I sitt möte mot Finland lyckades de få in tre mål, men förlorade till slut med 4-3. Och efter en tung förlust mot Ryssland igår ligger lagandan pyrt till. Men med starka spelare som Dominik Lakatos och Dmitrij Jaskin kan vi räkna med att de lyckas näta mot Sverige, men inte tillräckligt för att säkra en vinst.

Chans för målrik match

Under EHT har vi fått blivit bjudna på mängder av målrika matcher, vilket med stor sannolikhet kommer fortsätta. I matchen mellan Sverige och Tjeckien kan vi räkna med över 4.5 mål och en slutlig vinst för Sverige som just nu har riktigt bra form.

Oscar Lindberg - Målgörare 3.65 Unibet
Dmitrij Jaskin - Målgörare 2.75 Betsson

Spelschema för Karjala Tournament

2020/12/17 Torsdag
12:30 Finland - Tjeckien
17:30
Sverige - Ryssland
2020/12/19 Lördag
09:00 Finland - Sverige
13:30
Ryssland - Tjeckien
2020/12/20 Söndag
09:00 Tjeckien - Sverige
13:30 Ryssland - Finland

Tips: Sverige vinner

Chanser för en Svensk turnévinst börjar bli alltmer verklig efter de senaste ändringarna i laget. Även fast de just nu ser ostoppbara ut måste Tre Kronor säkra en revansch mot Tjeckien. Vilket oddsen just nu talar för. Bäst odds finns på Bethard som erbjuder 1.90 på att Sverige vinner.

Satsa