Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Chelsea–Arsenal odds (21/01/20) - Arsenal i poängbehov

Dags för Londonderby när Chelsea tar emot Arsenal hemma på Stamford Bridge. Ett Arsenal som fortsätter att ha det knackigt trots tränarbytet och som behöver poäng om man ska hänga på i kampen om europaplatserna.
Chelsea vs Arsenal
Chelsea–Arsenal
Januari 21,2020
21:15

Chelsea har några bra veckor bakom sig med sju poäng av nio möjliga på de tre senaste matcherna i Premier League. Senast vann man hemma mot Burnley med klara 3-0. Detta gör att man fortsatt har ett hyfsat grepp om den sista Champions League-platsen då det är fem poäng ner till Manchester United som är närmast jagande lag.

Även om han ännu bara lett laget i tre PL-matcher går det knappast att säga att Mikel Arteta varit någon frälsare. Visst, det blev vinst hemma mot Manchester United, men förra helgen bara 1-1 borta mot Crystal Palace. Nu krävs det poäng, helst tre, om Arsenal fortsätta att vara med i den hårda kampen om europaplatserna dit det i dagsläget är ett antal poäng.

När lagen möttes på Emirates för några veckor sedan vann Chelsea med 2-1 och det trots Arsenal-ledning med mindre än tio minuter kvar. Även i den här matchen känns det som att Chelsea får gälla som favoriter, framför allt med tanke på att laget är inne i en positiv trend. Därför blir tipset att Chelsea vinner det här Londonderbyt. Bäst odds finns hos Bethard som bjuder 1.76 för hemmaseger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Chelsea–Arsenal

Liga/turnering: Premier League

Tips: 1

Odds: 1.76 Spelsajt: Bethard Spelstopp: Tisdag 21 januari 21:15

Satsa