Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Chelsea–Leicester City odds (18/08/19 17:30) Chelsea tar första segern

Hemmapremiär för Chelsea på Stamford Bridge där man efter förlusten mot Manchester United i premiären verkligen behöver tre poäng. En seger är dock något som Chelsea bör fixa då hemmalaget är betydligt bättre än gästerna.
Chelsea–Leicester City
Chelsea vs Leicester City
August 18,2019
17;30

Chelsea hade knappast någon rolig söndag på Old Trafford när det blev förlust med hela 4-0 mot Manchester United i säsongspremiären förra helgen. Storförlusten gör faktiskt att man ligger näst sist i tabellen, en plats man nog gärna vill lämna så fort det bara går.

Leicester fick ändå en hyfsad start på säsongen när man spelade 0-0 mot Wolverhampton hemma på King Power Stadium. Laget slutade nia förra säsongen och det är väl ungefär i det häradet man lär hamna också den här säsongen, även om man är ett av de lag som har chans på kvalplatsen till Europa League.

Chelsea är som sagt i behov av poäng efter förra veckans debacle mot United och det känns också som att man lär göra det jobb som behövs för att ta tre poäng på Stamford Bridge och lämna botten av tabellen. Kanske kan det till och med bli en del mål. Men, Leicester är ett ändå ett hyfsat bra lag så därför nöjer vi oss med att säga att Chelsea vinner det här varken mer eller mindre. Bäst odds finns hos Nordicbet som bjuder 1.75 gånger pengarna för hemmaseger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Chelsea–Leicester City

Liga/turnering: Premier League

Tips: 1 Odds: 1.75 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Söndag 18 augusti 17:30

Satsa