Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Chile vs Sverige odds - Tacksam premiär för Sverige

Sverige inleder VM-turneringen mot Chile på Roazhon Park i Rennes. För blågult finns det egentligen bara en sak som gäller i premiären och det är tre poäng.
Chile vs Sverige
June 11,2019
19:00

Chile gör i år sitt allra första VM och är nog ganska glada bara över att vara här. Dock ska inte det chilenska laget underskattas då man förra året kom tvåa i Copa America Femenina bakom Brasilien. Dessutom gjorde Chile ett bra kval där man bara förlorade en match. Dock har uppladdningen inför VM knappast varit den bästa. Hittills under 2019 har det nämligen inte blivit en enda seger.

1-0-segern i träningsmatchen mot Sydkorea i förra veckan var precis vad Sverige behövde inför VM-premiären. Dock ska vi kanske inte förvänta oss några stordåd från det svenska laget. Men, vidare från gruppen, som förutom Sverige och Chile även innehåller USA och Thailand, ska det svenska laget ta sig.

En lättare premiär kunde Sverige knappast ha fått, då Chile är rankat som ett av de sämsta lagen i hela turneringen. Allt annat än tre poäng för svensk del är en stor skräll. Dock är bara seger för Sverige inte mycket att spela på så därför blir tipset att Sverige gör mål i båda halvlekarna. Bäst odds finns hos Betsson som bjuder 1.76 gånger pengarna för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Chile–Sverige

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer

Tips: Bortalaget gör mål i båda halvlekarna

Odds: 1.76

Spelsajt: Betsson

Spelstopp: Tisdag 11 juni 18:00

Tips: Bortalaget gör mål i båda halvlekarna Odds: 1.76 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Tisdag 11 juni 18:00

Satsa