Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

CSGO: NiP vs Complexity 16/02 13:30 | Intel Extreme Masters: Katowice

Intel Extreme Masters Katowice, som är en av de största årliga turneringar inom CSGO, startar sina gruppspel på tisdag 16/2. Först ut klockan 13:30 är NiP vs Complexity. Tidigare har turneringen skett på plats i Katowice men på grund av den rådande COVID situationen kommer hela turneringen ske online. Detta kan bidra till flera oväntade vinster. (Photo by Norbert Barczyk/PressFocus/MB Media/Getty Images)
Ninjas Pyjamas
Complexity - Ninjas in Pyjamas
Februari 16,2021
13:30

Stream för Ninjas in Pyjamas vs Complexity drar igång 16 februari kl 13:30 på Pixel.Bet.

Under tisdagen kommer NiP möta Complexity Gaming som blev vinnare av grupp C i Blast Spring Series. Oddsen är till Complexitys förmån.

Lagens form

Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas tog sig oförväntat långt i Blast Spring Series när de först slog världsmästarna Astralis i en stark 2-0 match och sedan BIG med 2-0. Trots ett plötsligt spelarbyte, där Simon ersattes av Erik, visade sig NiP vara starka. NiP odds inför mötet mot Complexity ser ändå bättre ut än under Blast.

Complexity

Det var ganska otippat att Complexity skulle ta sig hela vägen till gruppfinalen i Blast Spring Series för att till och med vinna den. Mot sig hade dem top2 i världen Vitality samt G2 och Evil Geniuses att slå ut. Inför matchen mot NiP ser de ut att vara ostoppbara.

NiP vinner 2.25 Pixel.bet
Complexity vinner 1.57 Pixel.bet

NiP kämpar på

Innan Blast Spring Series, valde NiP att släppa Simon ”⁠twist⁠” Eliasson från sitt kontrakt, istället fick 17-åringen Erik “ztr” Gustafsson fylla hans roll. Ett ganska riskfyllt drag att göra precis innan starten av årets första Tier 1 turnering.

Spelbolag med bra odds

Detta var Eriks första professionella lag då han tidigare spelat i Young Ninjas, ett initiativlag av NiP att hjälpa yngre spelare att få en chans att spela i en professionell miljö. Erik presterade mediokert i alla matcher där han låg långt ner i statistiken.

Tips: Complexity vinner med 1-0

I de senaste tre matcherna har Complexity haft alla fem spelare i toppen av statistiken, hela laget skjuter på alla cylindrar med andra ord. Med tanke på en plötslig lagförändring i NiP där Erik inte riktigt ännu hittat sin plats i laget blir detta speltips att Complexity tar hem vinsten utan större bekymmer.

Satsa