Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Conference League-kval: Odds Elfsborg, Hammarby, Häcken

De tre svenska lagen har fått blandad lottning i 2:a kvalomgången till den nya UEFA Conference League. Elfsborg har fått enkel lottning medan Hammarby och Häcken får det knepigare. Hur många svenska lag tar sig vidare?
Vid 1.87 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 18.7kr
Elfsborg–Milsami Orhei & Hammarby–Maribor & Aberdeen–Häcken
Juli 22,2021
18:00

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Elfsborg–Milsami Orhei

Elfsborg har troligtvis fått den lättaste lottningen av de svenska lagen då man ställs mot Milsami Orhei från Moldavien. Laget kom trea i den moldaviska ligan förra året och ska inte vara några större problem för Elfsborg, som är i bra form med fyra raka segrar i Allsvenskan.

Speltips: Elfsborg vinner

Hammarby–Maribor

Hammarby möter slovenska Maribor, som brukar ta sig en bit i kvalomgångarna i europaspelet och som så sent som hösten 2017 var i gruppspel i Champions League. Maribor är ett lag som absolut inte ska underskattas och Hammarby måste vara disciplinerade om det ska bli seger i första mötet. Men, Bajen ser ut att vara i bra med två raka segrar i Allsvenskan och bör kunna ta hem den här matchen.

Speltips: Hammarby vinner

Aberdeen–Häcken

Häcken har fått den kanske tuffaste lottningen av de svenska lagen då man ställs mot skotska Aberdeen, som de två senaste säsongerna tagit till tredje kvalomgången i Europa League. Dock kan Aberdeen var lite matchotränade samtidigt som Häcken visat fin form i Allsvenskan med tre raka segrar. Känns som att Häcken nog kan få med sig ett oavgjort resultat hem till Göteborg.

Speltips: Oavgjort

Tips: Säker seger för Hammarby

Hammarby har visat fin form och nu har man dessutom hemmapubliken i ryggen på Tele 2. Tipset blir därför att Hammarby vinner mot Maribor.
Bra odds finns hos Mr Green som ger 1.87 i odds för Hammarby-seger.

Satsa