Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC: McGregor vs Poirier 24/01 05:00 Legendens återkomst

I UFC: McGregor vs Poirier 2 får vi se den efterlängtade McGregor återvända till oktagonen. Matchen planeras börja kl 05:00 på Yas Island, Abu Dhabi. Vinnaren av matchen kan få chansen till en returmatch mot Khabib Nurmagomedov enligt ryssen själv.
MCGREGOR VS POIRIER SPELTIPS
Conor McGregor - Dustin Poirier
Januari 24,2021
05:00

24.01.2021: Poirier vinner på KO 2.32 i 2:a ronden. 

Stream för Conor McGregor vs Dustin Poirier drar igång 24 januari kl 05:00 och visas exklusivt på Viaplay PPV för 499 kr. Även om du prenumererar på Viaplay Sport, måste du betala extra för att se denna match.

Förutom att McGregor och Poirier är två riktigt grymma fighters, har de en annan sak gemensamt. Båda har förlorat mot lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov.

Fighternas form

Conor McGregor

Conor ”The Notorious” McGregor återvänder efter sin senaste vinst mot Donald Cerrone i början av 2020. Den matchen avslutade han i första ronden, precis som i 16 andra av hans matcher. McGregors största fördel är hans förmåga att psyka sina motståndare, precis som Poirier själv erkände i deras första möte. Conor McGregors är ofta avslappnad i sina matcher med en öppen guard på avstånd. Men med 5.43 slag per minut (71% mot huvudet) och 87% vinster via KO/TKO är McGregor en riktigt farlig motståndare. Inför mötet har han ett matchfacit på 22 vinster och fyra förluster.

Bolag med bra odds

  • Spela Här
  • Spela
  • Bonus
  • Betyg
  • Erbjudanden

Dustin Poirier

Dustin ”The Diamond” Poirier har sedan sitt möte mot McGregor 2014 vunnit 10 matcher och förlorat två. Allround-amerikanen har verkligen visat förbättrad teknik och lyckats lägga sina känslosamma utbrott bakom sig. Poirier är på papper väldigt nära McGregor när det kommer till slagstatistik, men visar mycket större variation i vinstsätt. Han har avslutat 46% av sina matcher via KO/TKO, 27% via submission och 27% via domslut. Inför mötet har han ett matchfacit på 26 vinster och sex förluster.

Showman vs proffs

McGregor är en av de roligaste personerna att se i UFC oktagonen, något som påverkade Poirier väldigt mycket i det första mötet. Poirier har erkänt att McGregor lyckades psyka honom inför och under matchen. Men sedan dess har Poirier blivit bättre på alla håll och kanter – vilket leder till ett kontroversiellt speltips.

Just nu ser McGregor odds lite volatila ut. Mycket av detta speltips baseras på hur Poirier presterat i sina senare möten mot bland annat Khabib, Holloway och Dan Hooker. McGregor har endast gått två matcher på fyra år, en vinst och en förlust. Sedan att McGregor använder sociala medier för att visa upp sin form och attityd påverkar oddsen inför matchen.

Lyckas Dustin Poirier hålla ut alla fem ronder, talar mycket för att han vinner. Men då gäller det att han håller avstånd, har guarden uppe och aktar sig för McGregors one-hit knockouts.

6 månader senare är det dags igen. På söndag den 11 juli är det dags igen. Det står 1-1 i matcher och nästa match handlar framförallt om stotlhet. Vem är bäst av dem… Efter att McGregor förlorade denna fight på TKO så får han se sig som underdog i denna match.  Läs mer om McGregor – Poirier här.

Tips: Poirier vinner på domslut

Vi bettar emot oddsen och väljer att backa Poirier i detta speltips. Poirier var en helt annan fighter 2014 när han först mötte McGregor, något McGregor förmodligen underskattar idag. Därför blir detta speltips att Poirier vinner på domslut. Bäst odds finns på Bet365 som erbjuder 6.50.

Satsa