Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Copa América 2021: Odds Argentina–Colombia

I den andra semifinalen i Copa América är Argentina storfavoriter mot Colombia. Argentinarna har gjort en solid insats i turneringen och då ska väl inte colombianerna ha någon chans, eller?
Vid 1.82 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 18.2kr
COPA-AMERICA
Argentina–Colombia
Juli 07,2021
03:00

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Fyra raka segrar

Argentina har verkligen gått från klarhet till klarhet i den här turneringen. 1-1 mot Chile i premiären och därefter två 1-0-segrar mot Uruguay och Paraguay. I den sista gruppspelsmatchen blev det 4-1 mot Bolivia och i kvartsfinalen mot Ecuador övertygande 3-0. Samtidigt har Argentina inte vunnit Copa América sedan 1993, så räkna med att Lionel Messi o co är rejält sugna på att ta hem titeln i år. Messi leder också skytteligan med fyra mål.

Vann kvarten på straffar

Colombia har på sätt och vis hankat sig fram i Copa América. Laget har bara vunnit en av fem matcher under ordinarie tid, nämligen premiären mot Ecuador. Colombia tog sig vidare som trea från sin grupp, men lyckades lite överraskande slå ut Uruguay i kvartsfinalen, men det krävdes straffar. Ska det bli någon final känns det som att colombianska spelet måste upp minst ett par snäpp.

Argentina har självförtroende

På något känns det som att det här är Argentinas turnering för laget har verkligen självförtroende nu, och då ska inte Colombia inte vara några större problem. Framför allt inte med trion Messi, Martinez och González längst fram. Dessutom finns det bra odds med bra spelvärde på seger för Argentina, bland annat hos Betsson.

Odds från olika spelbolag

Tips: Argentina klart bättre

Argentina är helt enkelt för bra just nu för att Colombia ska kunna ge dem en ärlig match. Tipset blir därför att Argentina ganska lätt kommer att ta sig till vinal i Copa América.
Bra odds finns hos Betsson som ger 1.82 för argentinsk seger.

Satsa