Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Copa América 2021 Final: Odds Argentina–Brasilien

Drömfinal i Copa América mellan de två stora i sydamerikansk fotboll. Brasilien är knappa favoriter med fördel av hemmaplan. Men, frågan är om inte Argentina och Messi är lite mer motiverade?
Vid 2.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 25kr
COPA-AMERICA
Argentina–Brasilien
Juli 11,2021
02:00

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Vann semin på straffar

För Argentina har det mesta i Copa América gått som på räls, men i semifinalen mot Colombia blev det lite problem. Trots ett tidigt ledningsmål lyckades Colombia hålla undan till 1-1 efter ordinarie tid och sedermera också till straffar. Väl där var det dock Argentina som dominerade då Colombia missade hela tre straffar. Nu ställs argentinarna mot sin svåraste motståndare hittills och frågan är om Messi o co ska kunna ta hem sitt första Copa América sedan 1993?

1-0 i både kvart och semi

Brasilien gjorde precis som Argentina och vann tre matcher och spelade en oavgjort i gruppspelet. I slutspelet har det knappast varit någon sambafotboll, snarare säkert och kontrollerat. 1-0 mot Chile i kvarten och 1-0 mot Peru i semin, båda målen av Lyon-spelaren Paquetá. Samtidigt är det inget dåligt lag Brasilien har med spelare som MarquinhosThiago Silva och Neymar.

Svårtippat

Ser man till insatsen i semifinalen är Brasilien favoriter, men sett till hela turneringen känns det här som en väldigt svårtippad final. Men, frågan är om inte motivation slår klass den här gången. Brasilien vann turneringen så sent som 2019, medan Argentina väntat i 28 år. Dessutom kan det vara sista chansen för Lionel Messi att vinna ett stort mästerskap och det känns som att det är en chans inte vill missa. Därför blir det nog så att Argentina ändå tar hem det här, även om man lär få kämpa för det.

Tillbaka i lunken

EM och Copa de America är över och vi är tillbaka i den Allsvenska lunken och kval till säsongen 21-22 Championsleague och Europa legue. Malmö FF-Riga FC , spelas i kväll den 13 juli. Vi får se om de klarar det.

Tips: Argentina tar hem det

Argentina har spelat bra hela turneringen och bör på ren motivation kunna kämpa ner Brasilien. Tipset blir därför att Argentina vinner, även om det kanske behövs både förlängning och straffar.
Bra odds finns hos Pinnacle som ger 2.50 för argentinsk seger.

Satsa