Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Coppa Italia: Inter–Juventus 3/2 20:45 - Kulusevski hittar rätt igen

Första semifinalen av två i Coppa Italia mellan Inter och Juventus. Frågan är om Dejan Kulusevski kan upprepa succén från förra veckans kvartsfinal och göra mål igen?
Inter–Juventus
Februari 03,2021
20:45

Sänds på Unibet TV. Avspark 20:45.

Varför tipset?

  • Dejan Kulusevski har gjort mål i två Coppa Italia-matcher i rad
  • Dejan Kulusevski har spelat från start i de tre senaste matcherna han funnits tillgänglig för spel
  • Juventus har gjort åtta mål i de tre senaste matcherna

I bra form

Inter är inne i en bra period för närvarande. Laget ligger tvåa i  Serie A, och har vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Dessutom har man på dessa bara släppt in två mål på de fem senaste matcherna. Dock saknar Inter skyttekungen Romelu Lukaku, som i förra veckans Coppa Italia-kvartsfinal drog på sig en avstängning efter en dispyt med Zlatan Ibrahimovic. Själva matchen vann Inter med 2-1.

Hållit nollan i tre matcher

Även Juventus visar fin form. Laget har vunnit de tre senaste matcherna med 2-0, 4-0 och 2-0. Juve hade en betydligt lugnare kvartsfinal i Coppa Italia förra veckan när man övertygande vann mot SPAL med hela 4-0, där Dejan Kulusevski gjorde ett mål och en assist. När laget mötte Inter borta i Serie A för ett par veckor sedan blev det dock förlust med 2-0.

Spelbolag med bra odds

Kulusevski het

Det är knappast någon överdrift att säga att Dejan Kulusevski är stekhet i dagsläget. Med ett mål och en assist i de två senaste Coppa Italia-matcherna är svensken på god väg mot en permanent plats i Juventus startelva.

Juventus vinner 2.90 Unibet

Tips: Kulusevski hittar rätt igen

Dejan Kulusevski är på väg att slå igenom på allvar i Juventus och det känns som att han kommer att göra allt för att det ska bli så. Därför blir tipset att svensken gör mål igen.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 4.40 i odds för Dejan Kulusevski som målskytt.

Satsa