Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC Fight Night: Sandhagen - Dillashaw

TJ. Dillashaw kommer tillbaka till buren efter en 2 års avstängning för att möta titelutmanaren Cory Sandhagen. Sandhagen kliver in med flera raka vinster medan en viss skepticism visats mot Dillashaws återkomst. UFC Fight Night: Sandhagen vs Dillashaw äger rum i Apex Arena, Las Vegas den 25 juli kl 03:00. Läs vår analys för speltips och odds på Sandhagen vs Dillashaw.
Vid 1.53 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 15.3kr
sandhagen vs dillashaw odds
Cory Sandhagen – T.J. Dillashaw
Juli 25,2021
03:00

Stream för UFC Fight Night: Sandhagen vs Dillashaw drar igång 25 juli kl 00:00 på Viaplay.

Ge ditt spelande en boost med en oddsbonus från en av våra rekommenderade spelbolag. Dessa är tillgängliga för alla nya kunder!

  • Cory Sandhagen Vinnare : UNIBET Odds 1.53 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • TJ Dillashaw Vinnare : BETSSON Odds 2.55 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Spelbolag med bra odds

Matchdetaljer 
MatchCory Sandhagen - TJ Dillashaw
NärSöndag den 25 juli, Galan börjar kl 00:00 och huvudkortet kl 03:00
VarApex Arena, Las Vegas
Var visas matchenViaplay Sport

Fighternas form

Cory Sandhagen

Cory ”Sandman” Sandhagen imponerade MMA-världen när han besegrade Marlon Moraes och den tidigare mästaren Frankie Edgar i första halvan av matcherna. Sandhagen har blivit något av en ”poster child” för UFC med enastående teknik, framgång och hjärta. Inför matchen mot Dillashaw har han ett matchfacit på 14 vinster (6 KO/TKO) och 2 förluster.

TJ Dillashaw

Tyler Jeffrey Dillashaw, mer känd som TJ, är tillbaka efter en avstängning på 2 år. 2019 blev Dillashaw avstängd av Usada (United States Anti-Doping Agency) efter att spår av erythropoietin hittats i hans blod. Nu undrar alla om Dillashaws framgångar i UFC berodde på doping eller inte. Strax innnan avstängningen fick han smaka på en bitter förlust mot Henry Cejudo bara 32 sekunder in i första ronden. Inför matchen mot Sandhagen har han ett matchfacit på 16 vinster (8KO/TKO) och 4 förluster.

SVENSKA NYHETER: Khamzat Chimaev har gått med på att möta kinesen Li Jingliang under UFC 267 som planerats för oktober 2021! Vi kommer att dela med oss av både speltips och Khamzat Chimaev odds innan matchstart.

Dillashaws storhetstid är över

Förutom skepticismen att Dillashaws framgångar under UFC inte hade varit lika märkvärdiga utan doping, så har han tappat majoriteten av sina fans. Sandhagen är rankad tvåa i bantamviktsklassen och är just nu favoriten att möta Aljamain Sterling för bältet. Odds på Sandhagen ligger just nu på 1.53, vilket är relativt högt med tanke på vinstsannolikheten och formen han har.

Se vår lista över svenska bettingsidor med höga odds eller andra speltips med UFC odds.

Tips: Cory Sandhagen vinner

Sandhagen är i toppform, medan Dillashaw gör sin första match efter två års avstängning och en skada. Som taget ur en saga representerar Sandhagen den goda sidan, och Dillashaw har hamnat i den onda sidan. Därför placerar jag mitt spel på Sandhagen odds inför mötet under UFC Fight Night. Bäst odds hittar du på Unibet.

Satsa