Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC Fight Night: Blaydes vs Lewis 21/02 05:00 Toppmöte i tungvikt

I UFC Fight Night: Blaydes vs Lewis får vi se tungviktarna Curtis Blaydes och Derrick Lewis mötas i oktagonen. Vinnaren av matchen kan få chans på bältet, förutsatt att Jon Jones inte glider förbi. Matchen drar igång 05:00 i Apex Arena, Las Vegas. Odds och speltips finns längre ner i artikeln.
ufc odds
Curtis Blaydes – Derrick Lewis
Februari 21,2021
05:00

Bild: Getty Images

Lewis vann i andra ronden knock out mot Curtis Blaydes.

Stream för UFC Fight Night: Blaydes vs Lewis drar igång 21 februari kl 05:00 på Viaplay.

  • Curtis Blaydes Vinnare : WILLIAM HILL Odds 1.23 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Derrick Lewis Vinnare : WILLIAM HILL Odds 4.20 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
Curtis vinner i rond 2 5.50 William Hill

Fighternas form

Curtis Blaydes

Curtis “Razor” Blaydes har gjort sig känd för enastående ground-and-pound. Något världen fått se i bland annat matcherna mot Junior dos Santos, Shamil Abdurakhimov och Alistair Overeem. Taktiken ser ofta samma ut: trötta ut motståndarna, få ner dem på golvet och armbåga dem till en annan dimension. Blaydes har bland de högsta nedtagningsprocenten i tungviktsklassen med ett genomsnitt på 6.63 nedtagningar per 15 minuter. Inför matchen mot Lewis har han ett matchfacit på 14 vinster (tio KO/TKO) och två förluster.

Derrick Lewis

Derrick ”The Black Beast” Lewis var otroligt nära tungviktsbältet 2018 när han utmanade dåvarande titelhållaren Daniel Cormier. Men matchen förlorades med en rear-naked choke i andra ronden. Däremot har han ett rekord på 11 knockouts i tungviktsklassen tack vare sina kraftfulla haymakers. I mötet mot Blaydes står han som underdog med snäppet sämre odds. Den största utmaningen mot Blaydes blir konditionen, något som Blaydes brukar använda till sin fördel. Inför matchen mot Curtis Blaydes har Derrick Lewis ett matchfacit på 24 vinster (19 KO/TKO) och sju förluster.

SVENSKA NYHETER: Trots att Khamzat Chimaev fortfarande lider av sviterna från en covid-infektion, har amerikanen Gilbert Burns satt siktet på att utmana honom.

Wrestlare med grym ground-and-pound

Blaydes kommer in med fyra raka vinster bakom sig där han uppvisat både grym kondition och ännu bättre ground-and-pound. Något som gjort att oddsen är på hans sida i den kommande matchen. Han ser just nu ostoppbar ut och kommer med största sannolikhet att visa sig redo för en titelmatch efter vinsten mot Lewis.

Tips: Blaydes vinner med KO/TKO

Inför matchen mellan Curtis Blaydes och Derrick Lewis placerar vi vårt spel på Blaydes odds. Blaydes kommer trötta ut Lewis innan han tar ner han på mattan och avslutar med en armbåge. Därför blir detta speltips att Curtis Blaydes vinner. Bäst odds finns på William Hill som erbjuder 1.75.

Satsa