Dagens spel 12-06-13: tyskland mot seger?

Tyskland var ett av U21-EM’s mest uppsnackade lag. Man kom till mästerskapet med ett gediget facit i ryggen och favoritskapet var minst sagt befogat. Att gruppspelet skulle bli en rejäl utmaning det rådde det dock ingen tvekan om inför turneringen, men att poängskörden skulle vara noll efter två spelade matcher, det trodde nog inte många. Visst, att möta Spanien och Holland är otroligt svårt, men nog borde det ha blivit minst en poäng?
Ryssland – Tyskland
June 12,2013
19:00

Kvällens match (kl.18.00) mot Ryssland blir således en chans och möjlighet att visa de egna fansen och omvärlden att man har kapacitet i laget. Att även målskörden innebär dyster läsning är också något som man säkerligen vill ändra på. Det är med andra ord upplagt för en tysk maskin-revansch, trots att matchen rent poängmässigt inte gäller någonting.

Ryssland kommer till den här matchen garanterat mer nöjda med hur man genomfört turneringen. Trots brakförlusten mot Holland spelade man bra under stora delar av matchen. Mot Ryssland blev det en uddamålsförlust med ett mål, trots att man stod för en gedigen laginsats och också hade ett par vassa målchanser. Pressen på att prestera mot Tyskland finns med andra ord inte nu.

Dagens spel till matchen blir trots allt inte på rysk seger, även om de har stora chanser att vinna. Istället väljer jag ett garderingsspel med Tysk seger och pengarna tillbaka vid hemmaseger för Ryssland. Vad som står säkert är att matchen kommer att innehålla mål. Inget lag kommer nöja sig med 0-0.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: U21-EM
Match/Event: Ryssland – Tyskland
Spel: Tyskland vinner matchen, pengarna tillbaka vid hemmaseger
Odds: 1,43
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 19.00
Resultat: VINST! 1-2, Ryssland – Tyskland

Tyskland vinner matchen, pengarna tillbaka vid hemmaseger

Satsa