Dagens speltips 08-09-13: finaldags I us open

Igår bjöds vi tittare och sportälskare på makalös tennis och underhållning när Novak Djokovic mötte Stanislav Wawrinka i semifinalen av herrarnas US Open. Det bjöds på idel servess, breakbollar och flera långa spelsekvenser, exempelvis ett game med speltid strax över 20 minuter.
Serena Williams – Victoria Azarenka
September 08,2013
22.30

Frågan man ställer sig till kvällens finalmatch mellan de båda favoriterna i damernas US Open, Serena Williams och Victoria Azarenka är naturligtvis; får vi se en match av samma kaliber som herrarnas dundermöte igår?

Oddssättningen inför matchen tyder på att favoritskapet väger tungt hos världsettan Williams. Betsson ger exempelvis 1,25 för Williams, och 3.95 för Azarenka. Personligen väljer jag dock inte segeroddset för någon part, utan blickar istället på oddset för överspelet på antal set. I de tre senaste matcherna spelarna emellan har två av dem gått till tre set och efter Azarenkas komfortabla semifinalseger mot Flavia Penetta, känns det sannolikt att även denna match gör det. Oddset för överspelet +2.5 set i matchen ger riktigt fina 2,60 gånger pengarna.

Vad som jag anser ytterligare motiverar spelet är att Azarenka känns ordentligt på gång och att detta är hennes andra raka final i US Open. Kanske är det således också hennes tur att vinna den här gången?

Matchen sänds på Eurosport kl.22.30. Missa den inte, det kan mycket väl bli ännu en magisk tennismatch av sådan kaliber att man inte kan sova efteråt!

Speltipset

Sport: Tennis
Härkomst: US Open, final
Match/Event: Serena Williams – Victoria Azarenka
Spel: Antal set i matchen, +2,5
Odds: 2,60
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 22.30
Resultat: VINST! Serena Williams vinner med 7-5, 6-7, 6-1.

Antal set i matchen, +2,5

Satsa