Dagens speltips 10-0-13: nästa match för sverige I vm-kvalet

Den svenska segern mot Irland satt ofantligt långt inne och långa stunder i första halvlek var det verkligen inte mycket som talade för Sverige. VM-kvalet såg ut att gå mot ett svenskt debacle och i förlängningen ett VM-slutspel i klassiskt ordning – utan Sverige i gruppspelet. Nu blev det dock inte så tack vare Johan Elmander och Anders Svenssons fenomenala mål som säkrade en 2-1 seger.
Kazakstan – Sverige
Januari 10,2013
18.00

I och med segern senast är kvällens match mot Kazakstan precis så intressant och spännande som en VM-kvalmatch ska vara. En svensk seger är ett måste om vi vill skaffa oss ett bra utgångsläge som kvaltvåa, men bara just därför kan det resultatet komma att spöka. Vi som har minnet i behåll minns ju det katastrofala som inträffade mot Färöarna!

Sverige har dock ett så pass mycket bättra lag, både på pappret och rent spelmässigt att man ska klara av att manövrera ut Kazakerna. Zlatan spelar, Ekdal spelar och Anders Svensson gör det säkert han också. Ett fullgott recept för svensk seger. Lägger man till att den här matchen kan vara direkt avgörande för om Sverige blir den grupptvåa med minst antal inspelade poäng eller inte, så bör det inte finnas någon möjlighet i världen att inte den svenska motivationen ska räcka till här.

En svensk seger bör innebära minst två mål framåt och det spelas till oddset 1,42.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: VM-kval Europa
Match/Event: Kazakstan – Sverige
Spel: Antal mål för bortalaget, +1,5
Odds: 1,42
Insats: 6/10 units
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 18.00
Resultat: 

Antal mål för bortalaget, +1,5

Satsa