Dagens speltips 12-08-13: seriefinal I superettan

Årets överraskning och tillika serieledarna Örebro, gästar idag serietrean GIF Sundsvall, för vad som måste betecknas som en seriefinal i Superettan.
GIF Sundsvall – Örebro SK
August 12,2013
19:00

Inför matchen har Örebro två raka segrar med 8-1 i målskillnad och en total poängskörd på bortaplan som uppgår till 12 poäng. GIF Sundsvall kommer från en seger senast och den något säregna målskillnaden på 11-8 på de tre senaste matcherna. Med andra ord bör det vara upplagt när dessa både lag möts.

Matchen blir båda lagens första ordentliga värdemätare på länge. Vinner Örebro har man möjlighet att sno åt sig en ledning på sex poäng. Tar ”Giffarna” tre poäng är dem i sin tur endast två poäng efter Örebro. Spännande så det heter duga!

Personligen tror jag på Örebro i den här matchen då de garanterat har haft en del samtal om hur viktig den här matchen är för säsongen. Lyckas man vinna mot Sundsvall på bortaplan kommer man att ha ett riktigt bra utgångsläge inför säsongsavslutningen. Vinner man, blir man dessutom bekräftade som ett lag värdigt att vara i toppen. Dock ska Sundsvalls egen målsättning inte förringas. Tåget har långt ifrån gått om man vill knipa en plats för uppflyttning och den här matchen kan mycket väl visa sig bli säsongens viktigaste match.

Mitt tips är att detta slutar i ett oavgjort resultat då båda lagen vill så oerhört mycket. Ett slutresultat som exempelvis 1-1 känns inte alls långt borta. Spelet blir dock inte på resultat utan ett BGM (båda lagen gör mål) till fint odds.

Matchen startar kl.19.15 och sänds på TV4Sport.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Superettan
Match/Event: GIF Sundsvall – Örebro SK
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1,53
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 19.00
Resultat: Förlust! 1-0, Sundsvall – Örebro

Båda lagen gör mål

Satsa