Dagens speltips 12-09-13: premiär för hockeyallsvenskan

Ett riktigt säkert hösttecken har skådats! Den prestigefyllda Hockeyallsvenskan har hittat tillbaka till sportsverige! Det är också med dunder och brak som man gör entré då Viasat, precis som förra året äger rättigheterna att visa matcherna på TV.
Karlskoga – Oskarshamn
September 12,2013
19:00

Ikväll spelas det full omgång, bortsett från Timrå och Västerås som spelar match mot varandra imorgon.

Inför serien har det varit mycket snack om ett förskjutet favoritskap. Malmö Redhawks har fått favoritskapet bortplockat (helt befogat) då man verkligen inte levde upp till förväntningarna förra säsongen. Istället för Malmö är det bland annat ett lag som Oskarshamn IK som har fått sin beskärda del experternas höga förväntningar på sig! Laget som gick som en raket i slutet av förra säsongen och som mirakulöst nog knep en play-off plats till slut, har till denna säsong sett till att förstärka laget ordentligt med ett par nordamerikaner. Och även om coach Fredrik Söderström försöker tona ner favoritskapet lite genom att säga ”…utmaningen ligger i att få ihop en bra grupp”, råder det ingen tvekan om att man nu har kvalité som man inte hade förra säsongen.

Det är också Oskarshamn som är föremål för dagens bästa spel då de möter nykomlingen och i sammanhanget orutinerade Karlskoga. Spelet blir handicapseger för Oskarshamn till fina oddset 1,78 hos Nordicbet. Ett fint odds en öppningsmatch som denna!

Speltipset

Sport: Ishockey
Härkomst: Sverige, Hockeyallsvenskan
Match/Event: Karlskoga – Oskarshamn
Spel: Bortalaget vinner +1 hcp
Odds: 1,78
Insats: 6/10 units
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 19.00
Resultat: 

Bortalaget vinner +1 hcp

Satsa