Dagens speltips 16-09-13: liverpool mot fjärde raka

Tungt igår när Southampton misslyckades med att vinna mot ett väldigt blekt West Ham. Missar från två meter, cykelspark på mållinjen och en nick i kryssribban, var allt The Saints lyckades åstadkomma.
Swansea – Liverpool
September 16,2013
20:45

Ikväll avslutas den fjärde PL-omgången då obesegrade Liverpool gästar Swansea. För Liverpools del har man möjlighet att ta sin fjärde raka seger och även sin fjärde raka målvaktsnolla! Swansea jagar sin första hemmaseger och sin andra raka trepoängare.

Sett till dagsform är Liverpool klar favorit. Sturridge på topp blev vald till månadens spelare efter sina matchvinnande mål och respektlösa spelstil. Manager Brendan Rodgers blev i sin tur vald till månadens manager. Dessa utmärkelser inger naturligtvis ett visst mått av självförtroende!

De spelalternativ som tilltalar mig mest är dels underspelet på Swanseas målproduktion -1.5, samt underspelet på antal hörnor, -10,5. Det förstnämnda baseras naturligtvis på Liverpools fina försvarsinsatser den senaste tiden. Lägg därtill att Kolo Toure förväntas vara tillbaka och det bör vara upplagt för en ny nolla. Hörnspelet känns motiverat med tanke på att detta är två lag vars filosofi är att kontrollera matchen genom ett stort bollinnehav. Att spela långbollar mot straffområdet eller skjuta från distans rimmar inte då det finns risk att man förlorar bollen och åker på ett omställningsmål. Med kontrollerat spel tror jag att vi får se en match med relativt få klara målchanser.

Matchen startar kl.20.45 och sänds i Viasat Fotboll.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: England, Premier League
Match/Event: Swansea – Liverpool
Spel: Hemmalaget antal mål, -1.5
Odds: 1,40
Insats: 8/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 20.45
Resultat: Förlust! (2-2, Liverpool – Swansea) 

Hemmalaget antal mål, -1.5

Satsa