Dagens speltips 18-09-13: cl-premiär för milan

Champions League är i full gång sedan de första matcherna i gruppspelet spelades igår. Då fick vi bland annat se lag som Juventus, Real Madrid och PSG i action.
AC Milan – Celtic
September 18,2013
20:45

Ikväll har turen kommit till de italienska giganterna Milan att göra entré i turneringen, när man ska ta emot skotska Celtic på San Siro. Även om matchen kanske inte blir en direkt värdemätare, får man en god chans och möjlighet att göra ett statement i turneringen och visa de övriga lagen i gruppen att man kommer att leverera.

Milan kommer till matchen med en gedigen CL-historia och med en någorlunda form från Serie A i ryggen. Till den här matchen är man storfavoriter vilket inte minst syns på oddssättningen som ger Milan segeroddset 1,44, Celtic oddset 7,95 och ett odds på 4,25 för kryss.

Även om oddset talar för Milan finns det en hel del faktorer som inte gör det! Framför allt det faktum att man har 10 spelare borta, varav flera tongivande och oerhört viktiga spelare. Exempelvis kommer man till spel utan Abate, El Sharaawy, Bonera, Pazzini, Kaka och Montolivo.

Celtic kommer att kunna ta sig an matchen utan press på sig att prestera. Garderingsspelet på oavgjort i fulltid och pengarna tillbaka vid hemmaseger känns därför väldigt fördelaktigt här. Celtic kommer dessutom att spela för kryss och garanterat spela så tight som man bara kan!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Europa, Champions League
Match/Event: AC Milan – Celtic
Spel: Kryss, inget spel vid hemmaseger
Odds: 1,44
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 20.45
Resultat: 

Kryss, inget spel vid hemmaseger

Satsa