Dagens speltips 25-09-13: cupspecial, man utd – liverpool

Det är en väldigt speciell dag i den engelska fotbollen idag. Åtminstone om man är Liverpoolsupporter det vill säga. Anledningen stavas Luis Suarez. I och med dagens match mot United har Suarez avtjänat sin långa avstängning som han ådrog sig efter att ha bitit Branislav Ivanovic i armen under förra Premier League-säsongen.
Man Utd – Liverpoo
September 25,2013
20.45

Med Suarez tillbaka i laget förbättras naturligtvis oddsen för att Liverpool drar längsta strået här.

Personligen tror jag också starkt på Liverpool. De har en annan filosofi och värdegrund på planen än vad United har, samt en bättre form för tillfället. Dessutom saknar United sin i särklass viktigaste spelare (no offense Wayne Rooney!), då Robin Van Persie är skadad och vilas till lördagens ligamatch.

Enligt oddssättningen är United klar favorit med ett odds på 2,15 hos Unibet. Seger för Liverpool ligger på 3,30 och oavgjort ger 3,40. Ingen vidare tilltro till Liverpool där inte. Visst, det är inte vilket lag som helst som åker till Old Trafford och vinner, det motiverar oddssättningen. Dock är detta en riktig prestigematch för båda lagen och inget lag är vidare större favorit än det andra enligt mig.

Det mest säkra spelet som jag ser det, då båda lagen kommer att försöka ta kontroll över matchflödet tidigt, är underspelet på antal mål i 1:a halvlek, -1,5. För den som söker bättre betalt är det även spelvärde på Liverpool DNB till 2,33.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: England, Capital One Cup
Match/Event: Man Utd – Liverpool
Spel: Antal mål i första halvlek, -1,5 mål
Odds: 1,42
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 20.45
Resultat: 

Antal mål i första halvlek, -1,5 mål

Satsa