Dagens tips 01-09-13: svårslaget tottenham

Tottenham står beredda att skeppa iväg Gareth Bale till Real Madrid för en smått astronomisk summa. Även om affären inte är helt offentliggjord än har Tottenham verkligen inte legat på latsidan med att skaffa in fullvärdiga ersättare. Senast in att förstärka laget är Ajax-mittfältaren Christian Eriksen.
Arsenal – Tottenham
September 01,2013
17:00

Om Spurs, som Tottenham också kallas, har förstärkt och förbättrat laget gentemot förra säsongen, är råder det inte direkt samma situation hos Arsenal. Transferfönstret har än så länge varit ett stort fiasko med endast två värvningar i återvändande Flamini och den offensiva mittfältaren Sanogo.

Till den här matchen känns oddssättningen inte helt i linje med förutsättningarna. Detta är dock till fördel för oss spelare då det handlar om att oddset på att Spurs ska lyckas i den här matchen är relativt höga. Segeroddset rakt av betalar exempelvis hela 3,40 hos Unibet!

Det är också på Tottenham som jag sätter mina pengar i det här derbyt. Framför allt med tanke på den rådande atmosfären i klubben, framåtandan och det solida lagbygget som andas självförtroende. Därutöver har man visat upp en kreativ idé kring anfallsspelet och med spelare som Lamela och Soldado längst fram känns man ruggigt starka. Huruvida Lamela kommer att starta här återstår dock att se.

Mitt spel blir ett garderingsspel som betalar pengar om resultatet slutar oavgjort eller med seger för Spurs. Det känns ruggigt motiverat och jag hoppas verkligen att magkänslan ropar rätt nu, då det har varit ett par tyngre bettingkvällar på sistone.

Varför inte slutresultatet 1-3, det vore något!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Premier League
Match/Event: Arsenal – Tottenham
Spel: Dubbelchans ”X,2”
Odds: 1,65
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 17.00
Resultat: Förlust! 1-0, Arsenal – Tottenham

Dubbelchans ”X,2”

Satsa