Dagens tips 01-10-13: cl-utmaning för arsenal

Efter en minst sagt knackig inledning på säsongen har Arsenal och manager Wenger fått ordning på laget. Den gängliga anfallaren Giroud har börjat leverera offensivt och nyförvärvet Mesut Özil har gjort precis som det alla förväntade sig av honom, nämligen assist i mängder. Det goda spelet har nu tagit upp Arsenal till en andraplats i Premier League, strax bakom Liverpool.
Arsenal – Napoli
oktober 01,2013
20.45

I kvällens match i Champions League mot det italienska raketlaget Napoli, är det lite upp till bevis för hur bra man egentligen är den här säsongen. För det ska sägas, att Arsenal inte direkt har haft det svåraste av matchschema säsongens första tid.

Gästande Napoli med förre Chelsea-managern Rafa Benitez vid rodret har gått som tåget i ligan. Sju matcher har resulterat i sex vinster och en oavgjord. Det är nästan bara Arsenals med sina sju raka segrar som är bättre i Europas bästa ligor för tillfället.

Det som gör matchen till en ordentlig utmaning för Arsenal är dock Napolis fantastiska förmåga att göra många mål i sina matcher. Med Hamsik och Higuain i spetsen har laget smällt dit minst två mål i sex av de sju senaste matcherna. Adderar man detta ihop med Arsenals något odisciplinerade backlinje bör ett garderingsspel för Napoli vara motiverat. Spelvärdet för att Napoli gör mål i matchen är dock på tok för dåligt. Nej, det som får mitt tips är asian-spelet på Napoli i halvtid till dryga 1,7 gånger pengarna hos Bet365.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Europa, Champions League
Match/Event: Arsenal – Napoli
Spel: Napoli vinner första halvlek, 0,0, +0,5 asian hcp
Odds: 1,72
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 20.45
Resultat: Förlust! 2-0, 1:a halvlek, Arsenal – Napoli

Napoli vinner första halvlek, 0,0, +0,5 asian hcp

Satsa