Dagens tips: 02-06-13: brasilien mot england

Analys: Snart sparkas Confederation Cup igång och för er som inte är bekanta med turneringen brukar den även kallas ”för-VM”. Ett av lagen som kommer att delta i turneringen är värdnationen Brasilien. Turneringen startar den 15:e juni och ikväll börjar uppladdningen på allvar för Brasilien då England kommer på besök.
Brasilien – England
June 02,2013
21.00

För Brasilien innebär matchen en försmak av vad som komma skall och man behöver spela ihop sitt lag. Framför allt då coach Scolari valt att inte plocka med så många (i sammanhanget) erfarna spelare, exempelvis Kaka och Ronaldinho.

För England är matchen viktig med tanke på den kritik som Roy Hodgson och den engelska taktiken fick utstå efter debaclet med 1-1 mot Nordirland senast. Ett bra resultat mot Brasilien skulle definitivt släta över kritiken och om möjligt också bevisa för det engelska folket att man har ett lag att räkna med.

England kommer med största sannolikhet att ta sig an matchen med en något defensiv inställning. Vad annat finns det att göra då man möter Brasilien på ett fullsatt Maracana stadion i Rio? Ett troligt scenario i matchen är att Brasilien har mycket bollinnehav medan England ligger rätt i sina positioner. För England gäller det sedan att också få stopp på artisten Neymar, som enligt uppgift blir den nya stjärnan som Scolari kommer att bygga sitt spel kring.

Lyckas England med sin matchplan kan det mycket väl bli en oavgjord historia av det här. Man vet vilka man möter, deras oerhörda kapacitet och vilka världsspelare som står på andra planhalvan. Motivationen bör därför vara på topp.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Landskamper
Match/Event: Brasilien – England
Spel: Dubbelchans X2
Odds: 2,60
Insats: 4/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 21.00
Resultat: VINST! Brasilien – England, 2-2

Dubbelchans X2

Satsa