Dagens tips 02-09-13: segerspel I falkenberg

Nu lägger vi augusti till handlingarna och blickar framåt. Kvällens bästa spel rekas från Svenska superettan i fotboll och på matchen Falkenberg – Assyriska. Min tilltro till Falkenberg är stor då laget prenumererat på en plats i topp 5 den senaste tiden. Man kommer nu närmast från två raka bortamatcher (en seger och en oavgjord) och kommer garanterat att vara sugna på att åter igen få prestera inför hemmafansen på Falkenbergs IP.
Falkenberg – Assyriska
September 02,2013
17:00

Oddset på hemmaseger ligger i dagsläget på fina 1,52 hos Betsson och det känns riktigt spelvärt. På totalt tio hemmamatcher har man vunnit sju, spelat oavgjord två och endast förlorat en gång. Kikar man på relevant bortafacit för gästande Assyriska ligger deras form på två segrar, tre oavgjorda och fem förluster. Assyriska kommer också till matchen med att endast ha tagit en poäng på bortaplan de senaste fem omgångarna.

Falkenberg dras inte med några större skador på truppen, utan får istället välkommen förstärkning i form av nyckelspelaren Stefan Rödevåg. Assyriska har tre spelare avstängda och vi bör få se en hel del förändringar, framför allt i backlinjen.

Klarar Falkenberg av att leverera nu står serieledning på menyn. Laget är just nu bara två poäng bakom ledande Örebro med en match mindre spelad. Det är upplagt för fest i Falkenberg med andra ord!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Sverige, Superettan
Match/Event: Falkenberg – Assyriska
Spel: Hemmalaget vinner
Odds: 1,52
Insats: 6/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 17.00
Resultat: VINST! 2-0, Falkenberg – Assyriska

Hemmalaget vinner

Satsa