Dagens tips 02-10-13: nhl-premiär med detroit

Som vi har väntat på att detta megastora och amerikansk-populära jippo ska trumma igång igen. Jag talar naturligtvis om den nordamerikanska hockeyligan NHL och den stora premiären som äger rum i dagarna.
Detroit – Buffalo
oktober 02,2013
02.00

För ett av NHL’s mer namnkunniga lag (sett med svenska ögon), spelas premiären i natt svensk tid. Laget i fråga är Detroit Red Wings. I klubben huserar som vanligt Kronwall, Zetterberg, Ericsson och Franzén. Nej, jag har inte glömt Niklas Lidström, han har faktiskt slutat inför den här säsongen (det är knappt att man tror det, jag vet!). En som dock fortfarande låter skridskorna slipas är Daniel Alfredsson. ”Alfie”, som utan tvekan är en av Sverige största spelare genom tiderna har i år gått och blivit Detroits största värvning för säsongen. Till nattens premiärmatch mot Buffalo förväntas han debutera på riktigt.

På förhand tippas Detroit att gå långt den här säsongen. Med ny konferens att spela i och nya förutsättningar i form av en manager som får jobba med laget från början av serien, medger många att det ser ljusare ut för Detroit än på länge.

Att så få inleda serien på hemmaplan inför kokande läktare, bör innebära en seger. Att oddset ligger på dryga dubbla pengarna gör det hela än mer spelvärt. Jag provar ett spel till lite lägre insats, då en premiär trots allt är en premiär!

Speltipset

Sport: Ishockey
Härkomst: NHL
Match/Event: Detroit – Buffalo
Spel: Hemmalaget vinner matchen
Odds: 1,97
Insats: 4/10 units
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 02.00 (torsdag)
Resultat: VINST! Detroit – Buffalo 2-1

Hemmalaget vinner matchen

Satsa