Dagens tips 03-09-13: spelvärde I div 2

Med ”deadline day” i ryggen och allt vad miljarder i transferpengar heter, är det nästan riktigt skönt att blicka mot lugnet i svenska division två i fotboll. Denna härliga division har gett ett beskedligt antal vinstbet det senaste halvåret då resultaten inte är fullt lika pendlande som i exempelvis Superettan.
Sleipner IK – Spårvägens FF
September 03,2013
17:00

Kvällens spel blir på matchen Sleipner IK – Spårvägens FF i division två södra Svealand. Fokus ligger då på bortalagets styrka och med den positiva oddssättningen (2,70 gånger pengarna på seger!) bör det finnas en hel del att hämta här.

För er som inte vet det genomgår Sleipner just nu en mindre kris då huvudtränaren Stefan Hellberg sade upp sig som huvudtränare för att istället gå som hjälptränare till storebrorklubben i Norrköping, nämligen IFK Norrköping. Detta i en tid då Sleipner befann sig på väg utför i tabellen och som fick kämpa något kopiöst för varje poäng. När laget nu inte har Hellberg kvar har det inte direkt gått lättare i serien.

Sleipner har tagit en poäng på de fem senaste matcherna och dessutom släppt in en hel del mål. Att man nu ska lyckas göra något drastiskt och annorlunda när ett av seriens bästa bortalag kommer på besök, nej det känns föga troligt.

Jag vill dock höja ett litet varningens finger för att man kan kriga till sig ett kryss. Man var länge med i senaste förlustmatchen mot Enskede och kunde med lite bättre marginaler ha fått med sig ett annat resultat. Spelet jag rekommenderar blir därför garderingsspelet på Spårvägen till 1,66 gånger pengarna.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Sverige, division två södra Svealand
Match/Event: Sleipner IK – Spårvägens FF
Spel: Dubbelchans “X,2”
Odds: 1,66
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 17.00
Resultat: 

Dubbelchans “X,2”

Satsa