Dagens tips 04-06-13: segerspel på federer

Analysen: I förrgår spelade tredjerankade Roger Federer en riktigt prestigefylld match mot fransmannen Gilles Simon. Inför matchen hade Federer möjligheten att ta sin 900:e ATP-seger. Detta skulle visa sig ge Federer en ordentligt bra sporre för att inte ge upp då han vände ett 2-1 underläge till seger efter skiljeset.
Tsonga – Federer
June 04,2013
19:00

Segern innebar att Federer avancerade till kvartsfinal tillsammans med en gedigen skara goda tennisspelare, bland annat världsettan Djokovic, David Ferrer och Rafael Nadal. Till Federer’s fördel är att han slipper möta någon av dessa herrar. Istället väntar sjätteseedade Jo-Wilfried Tsonga från Frankrike.

Tsonga kommer till matchen med en fin segerstatistik och flera matcher med som vunnits i tre raka set. För Federer ser historiken lika bra ut om man bortser från den tighta och smått gastkramande matchen mot Gilles.

Matchen mellan Tsonga och Federer är den som på förhand känns mest spännande och som erbjuder bäst spelvärde av samtliga fyra kvartsfinaler. Oddset på favoritsegrar för Nadal, Djokovic och Ferrer ligger samtliga under 1,10. Seger för Federer ligger dock på ett fint odds, 1,55 hos Nordicbet. Visst, Tsonga är en på förhand bättre motståndare än vad de övriga tre favoriterna kommer att möta, men Federer’s erfarenhet, segerstatistik och skicklighet bör kunna räcka här.

Matchen mellan Tsonga och Federer spelas klockan 15.30 och sänds på Eurosport. För er som tänker bänka er för kvartsfinalerna tror jag med råge att detta blir den mest spännande matchen. Världssexan mot världstrean!

Speltipset

Sport: Tennis
Härkomst: Franska öppna ATP
Match/Event: Tsonga – Federer
Spel: Federer vinner matchen
Odds: 1,55
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 19.00
Resultat: Förlust! 0-3, Federer – Tsonga

Federer vinner matchen

Satsa