Dagens tips 04-09-13: sveriges intåg I basket em

Ikväll inleds basket-EM 2013 för svensk del och i år spelas turneringen i Slovenien. Sverige går in i turneringen som rejäl underdog och med ett lag bestående av två egentligt tunga namn – NHL-profilen Jonas Jerebko, samt Charlotte-spelaren Jeffrey Taylor.
Sverige – Grekland
September 04,2013
17.45

Sverige spelar sin första match mot Grekland. Segeroddset på Sverige är ofantligt höga 15 gånger pengarna hos Nordicbet. För motståndarna Grekland (som starkt tippas ta hem hela turneringen) ligger segeroddset på 1.02!

Det svenska laget kommer garanterat att få en otroligt tuff utmaning i att hålla motståndarna på behörigt avstånd. Om inget dramatiskt inträffar kommer dock Sverige att förlora, allt annat vore utopi. Blickar vi exempelvis mot Sveriges genrep som var mot Tyskland, syntes den stora klasskillnad som faktiskt finns mellan de större nationerna. Visserligen var inte Jerebko med men det ska mycket till om han ska lyckas höja Sverige till en nivå att man kan vinna över Grekland.

Förlustmarginalen mot Tyskland blev till slut 12 poäng och det känns inte som om dessa siffror kommer att bli mindre när Grekland, som är bättre än Tyskland står för motståndet. Dessutom i en match som verkligen gäller något! Tysklandsmatchen var ju trots allt endast en träningsmatch.

Jag spelar överspelet på Greklands segermarginal +19,5 mål till oddset 1,90 hos Nordicbet. Det känns som det enda rätta här!

Speltipset

Sport: Basket
Härkomst: EM-slutspel
Match/Event: Sverige – Grekland
Spel: Grekland, segermarginal +19,5 poäng
Odds: 1,90
Insats: 6/10 units
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 17.45
Resultat: VINST! Sverige – Grekland, bortaseger +19,5 poäng

Grekland, segermarginal +19,5 poäng

Satsa