Dagens tips 06-06-13: spanien in I u21-em

Analys Igår spelades de två första matcherna i U21-EM. Israel spelade oavgjort mot Norge (2-2) och England spelade 0-1 mot Italien.
Spanien – Ryssland
June 06,2013
18.00

Ikväll går regerande mästarna Spanien in i turneringen då man möter Ryssland. Spanien är av förklarliga skäl stora förhandsfavoriter. Ryssland får glatt anses som underdogs och kommer säkerligen att sno åt sig en hel del rubriker om de lyckas ta en poäng eller fler.

Spaniens lag är späckat med bra spelare från välkända europeiska klubbar. Några av namnen är bland annat Uniteds målvakt De Gea, Barcelonas Alcántara och Malagas Isco. Observera att samtliga tre har spelat Champions League den här säsongen.
Den mest namnkunniga och tillika den största spelaren i Ryssland, Alan Dzagoev, kommer inte att vara med i dagens match.

Tongivande spelare med gedigen erfarenhet från stora matcher, tillsammans med en spelidé som visat sig framgångsrik under flertalet år, talar övertygande för en spansk seger här. Oddset på seger för Spanien ligger omkring 1,5 hos de största spelbolagen och att det inte är lägre beror till största del på att det är Spaniens första match i turneringen.

För er som tvekar lite inför att sätta er tilltro till Spanien, blir kanske lite lugnare av att läsa deras statistik för de tio senaste matcherna; nio vinster och en oavgjord. Spanien är förtjänta av lite extra tilltro, så är det bara!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: U21-EM
Match/Event: Spanien – Ryssland
Spel: Spanien vinner matchen
Odds: 1,50
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 18.00
Resultat: VINST!1-0, Spanien – Ryssland

Spanien vinner matchen

Satsa