Dagens tips 06-06-13: vi är tillbaka, och det är engelska ligan också

Äntligen är säsongen igång på allvar i England. Eller ja, åtminstone för lagen i The Championship. Under helgen som gick spelades ligapremiären och för många lag var det förmodligen med en ordentlig lättnad att se sitt lag prestera när det verkligen gäller.
Birmingham – Playmouth
June 06,2013
20:45

Ett lag som dock inte riktigt fick den start man hoppats på var Birmingham. Laget tog emot fjolårets raketer Watford på hemmaplan. Trots att matchen länge stod och vägde och att Birmingham skapade en hel del farliga målchanser, var det Watford som avgick med segern. En förlust i premiären var inte direkt vad hemmapubliken eller manager Lee Clark hade väntat sig.

Med tanke på ”The Blues” missräkning i premiären tror jag att man kommer rycka upp sig ordentligt nu när man genom kvällens match mot Plymouth i Capital one cup, får en snabb chans att återfå självförtroendet. Enligt rapporterna inför matchen satsar Birmingham och manager Clark allt man har för att få till en seger här. Att avancemang är viktigt för laget råder det inga tvivel om.

Till matchen får man dock eventuellt klara sig utan den storväxta anfallaren Nicola Zigic, samt mittfältsmotorn Darren Ambrose. Enligt Clark är detta dock inget problem då man har fullgoda ersättare på bänken. Spelare som han menar lika gärna kunde ha startat i ligamatchen i lördags.

Matchen startar kl.20.45 ikväll.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Capital One Cup
Match/Event: Birmingham – Playmouth
Spel: Hemmalaget vinner matchen
Odds: 1,55
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 20.45
Resultat: 

Hemmalaget vinner matchen

Satsa