Dagens tips 06-10-13: derby de italia

Ikväll kl.20.45 spelas en av italiensk fotbolls största matcher alla kategorier. Juventus möter Milan i “Derby de Italia” (det italienska derbyt).
Juventus – Milan
oktober 06,2013
20:45

Juventus är i dagsläget Italiens giganter och efter en minst lika fin seriestart som förra året ligger man på tredje plats med 16 inspelade poäng. Man har verkligen lyckats inpränta ett vinnande koncept och luckan efter Alessandro Del Piero känns faktiskt ordentligt fylld.

En viktig bidragande orsak till Juventus form och prestationstopp den här säsongen är nyförvärvet från Manchester City, Carlos Tevez. Den tekniska argentinaren har verkligen blommat ut och ser mer och mer ut som den stora anfallare han köptes in för att vara.

I Milan heter motsvarande spelare med samma position och ställning, Mario Balotelli. Den flyfotade italienaren har verkligen fått en renässans den här säsongen. Bortser man från hans lilla egenhet som fick honom avstängd i tre matcher, har han varit relativt lugn. Att han därför inte får medverka ikväll är naturligtvis ett oerhört slag i ansiktet för Milan!

Mitt spel till den här matchen är att Juventus vinner tillställningen, rätt och slätt. Man har ett bättre grundspel, ett starkare lag på benen, samt Tevez och Pirlo i högform. Att man har två raka segrar mot Milan i de senaste mötena lagen emellan, samt tre raka segrar i ligan gör inte direkt tipset mindre motiverat!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Italien, Serie A
Match/Event: Juventus – Milan
Spel: Juventus vinner matchen
Odds: 1,50
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 20.45
Resultat: VINST! 3-2, Juventus – Milan

Juventus vinner matchen

Satsa