Dagens tips 08-08-13: ett desperat malmö

Gårdagens svenska debacle är nu glömt. Åtminstone om man är Malmö FF-supporter. Att Champions League kommer att spelas utan ett svenskt lag medverkande står klart, men att samma sak gäller för Europa League, det återstår att se efter att Malmö tagit sig an Engelska Swansea i returmötet.
Malmö FF – Swansea
August 08,2013
19.45

Den första matchen slutade med brakförlust för Malmö. Slutresultatet skrevs då till 0-4, efter en relativt slätstruken insats av Malmö. När man nu får chansen till upprättelse är således frågan; har man på allvar förmåga att störa Swansea? Personligen tror jag att den möjligheten är ett par procent. Swansea har ett för välorganiserat försvarsspel för att tillåta Malmö att göra mer än max ett mål.

Har skåningarna vad som krävs för att ändå vinna matchen? På den frågan blir svaret nej, med betoning. Upplägget känns genomskinligt. Malmö kommer att ånga på för fullt första kvarten och göra allt vad som står i deras makt för att få till ett snabbt ledningsmål. Skulle man misslyckas kommer man att bli mer och mer desperat ju längre matchen lider. Att Swansea då ska gå mållösa när Malmö jagar mål, känns föga troligt. Personligen tror jag på ett stabilt resultat för Swansea. Minst två mål framåt och förmodligen en seger med 2-1 eller 3-1.

Säkraste spelet till accepterad återbetalning är för mig underspelet på Malmös målproduktion (max 1,5 mål).

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Kval till Europa League
Match/Event: Malmö FF – Swansea
Spel: Hemmalaget antal mål, -1,5
Odds: 1,47
Insats: 8/10 units
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 19.45
Resultat: VINST! 0-0, Malmö FF – Swansea

Hemmalaget antal mål, -1,5

Satsa