Dagens tips 09-09-13: herrfinal I us open

Det blev en härlig tennismatch igår mellan Williams och Azarenka, precis som vi hade önskat oss. Många fina dueller och slag förgyllde tillställningen för alla oss i tv-soffan och för fansen på läktarna.
Novak Djokovic – Rafael Nadal
September 09,2013
22.30

Damernas tennisfinal i all ära, men ikväll spelas finalen i US Open tennisen. Finalen med stort ”F”, den som så många tippade skulle äga rum innan turneringen inleddes, den mellan världens två största giganter just nu – Novak Djokovic och Rafael Nadal.

Djokovic kommer från en magisk semifinal mot Wawrinka och Nadal kommer från en segermatch efter 3-0 i set mot fransosen Gasquet. Utbudet av marknader till den här matchen är stort och gediget. Matchoddset från Bet365.com ligger på 2,35 för Djokovic och 1,66 för Nadal. En tydlig markering för favoritskap för Nadal med andra ord.

Personligen håller jag med om favoritskapet ska ligga hos Nadal, trots att Djokovic är den med högre ranking. Dels har Nadal ett bättre facit i år, men framför allt fick han en betydligt lättare match fysiskt i sin semifinal än vad Djokovic fick. Den matchen som serben fick mot Wawrinka bör kännas i kroppen på något sätt.

Mitt tips för kvällen ligger dock på seger för Djokovic. Därmed inte sagt att jag spelar rak seger, för det gör jag inte. Istället ser jag stort spelvärde i handicapseger +1,5 set för Djokovic då detta betalat 1,66 gånger pengarna. Jag tror nämligen att den här matchen går till fem set och då sitter spelet som ett smäck!

Speltipset

Sport: Tennis
Härkomst: US Open, final
Match/Event: Novak Djokovic – Rafael Nadal
Spel: Djokovic vinner +1,5 set
Odds: 1,66
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 22.30
Resultat: Förlust! Rafael Nadal vann: 6-2, 3-6, 6-4, 6-1

Djokovic vinner +1,5 set

Satsa