Dagens tips 10-06-13: toppmöte I landskrona

Ikväll tar randiga Landskrona BOIS emot serieledarna Örebro SK. Matchen blir en riktig värdemätare för Landskrona, som hittills bara har förlorat en match på hemmaplan den här säsongen.
Landskrona BOIS – Örebro SK
June 10,2013
15.00

Bortalaget Örebro har gått som tåget i serien och har med sina 23 poäng lyckats sno åt sig serieledningen i Superettan. Man har endast förlorat en match av tio spelade och har en imponerande målskillnad på 17–5.

Örebros målskillnad är imponerande, men faktum är att om man granskar Landskronas senaste matcher är deras målskillnad inte mycket sämre. På de senaste tre matcherna har man gjort sju mål framåt och släppt in noll mål bakåt! Med tanke av båda lagens målproduktion och imponerande defensiva historik, tar sig dagens bästa spel utgångspunkt i antalet mål i matchen.

Båda lagen kommer till matchen med fin form i ryggen, de kommer med tilltro till sitt eget anfallsspel och de kommer med en rejäl portion segerlusta. Landskrona kommer med största sannolikhet att öppna matchen offensivt och gå för ett tidigt ledningsmål. Örebro kommer säkerligen att överlåta taktpinnen till BOIS och finna sig i att till största del försvara sig i första halvlek.
Beroende på om Landskrona gjort mål eller ej kommer man sedan att börja gå mer offensivt i andra halvlek. Ser man till Örebros tidigare matcher har denna strategi visat sig fruktbar. Faktum är att tre av fyra segrar har kommit efter att laget gjort sitt första mål i andra halvlek.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Sverige, Superettan
Match/Event: Landskrona BOIS – Örebro SK
Spel: Antal mål i första halvlek, -1,5
Odds: 1,40
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 15.00
Resultat: VINST! 0-0 i första halvlek, Landskrona BOIS – Örebro

Antal mål i första halvlek, -1,5

Satsa