Dagens tips 13-06-13: spelvärde I div 2

Visst är det fint att det spelas VM-kval i fotboll och pågående U21-EM. Samtidigt är det också lite synd då utbudet av spelbara objekt minskar dramatiskt. Idag torsdag är exempel på en sådan dag som drabbats hårt av fotbollens globala schema. De flesta fotbollsligor har ju sedan länge tagit semester, så det påverkar inte utbudet. Istället är det de ligor som inte gjort det som påverkar då det annars så frekventa matchandet nu går in i stiltje när det ska vilas och återhämtas efter VM-kvalmatcher och annat.
Huddinge – Enköping
June 13,2013
19.30

Då är det tur att det finns spelbolag som erbjuder betting på lägre fotbollsserier. När det gäller att spela på svensk fotboll är Nordicbet ett av de bästa bolagen att spela hos då de erbjuder spel ner till division fyra i Sverige.

Dagens bästa spel hämtas från svenska division två och från serien Norra Svealand. Där tar serieledanden Huddinge emot tiondeplacerade Enköping. För hemmalaget innebär matchen en chans att dryga ut den drömlika säsongsinledning man gett sig in i. En seger skulle ge laget fem raka segrar på hemmaplan och en total poängskörd på 25 poäng. Oddset är satt till relativt höga 1,40 och det får sägas vara bra betalt då Enköping kommer till matchen med en vinst och fyra förluster på de fem senaste.

PS! För den som är mer spelsugen erbjuder laget Norrby IF i Div 2 västra Götaland, ett fint segerodds även dem. Där handlar det också om ett möte mellan toppen och botten.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Sverige, Division 2 – Norra Svealand
Match/Event: Huddinge – Enköping
Spel: Huddinge vinner matchen
Odds: 1,45
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 19.30
Resultat: Förlust! Huddinge – Enköping, 1-1

Huddinge vinner matchen

Satsa