Dagens tips 13-08-13: segerspel på division 2

Gårdagens seriefinal i Superettan mellan GIF Sundsvall och Örebro slutade 1-0, vilket tyvärr inte var i enighet med överspelet på att båda lagen gör mål. Dock var Örebro rysligt nära flera gånger och var förtjänta av ett annat öde.
Assyriska – Motala AIF
August 13,2013
19:00

Ikväll blickar jag åter mot de svenska serierna och närmare bestämt Division 2 Södra Svealand och matchen mellan Assyriska och Motala AIF. Assyriska har varit föremål för en del rekar förut och de har visat sig motsvara förväntningarna i lagom stor dos.

Assyriska ligger för närvarande på sista plats i serien då man endast har lyckats spela in tio poäng på tolv matcher. Att det blev seger på bortaplan mot Smedby senast (2-3) var således ordentligt överraskande. Nu möter man dock ett av seriens absolut bästa lag när Motala AIF kommer på besök. Motala ligger tvåa i serien på 29 poäng, ett poäng bakom serieledande Enskede, men med en match mindre spelad. Vinner man ikväll är man förbi och har uppflyttning i egna händer.

Jag har svårt att se hur Motala inte ska vinna detta. Man kommer från fem matcher utan förlust, varav en oavgjord och fyra segrar. Man är obesegrad på bortaplan den här säsongen och har 12-6 i målskillnad! Spelet på bortaseger till oddset 1,57 måste synas. Assyriska supportrar, ni får ursäkta mig, men att spela annat vore tjänstefel!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Div 2 Södra Svealand
Match/Event: Assyriska – Motala AIF
Spel: Bortalaget vinner
Odds: 1,57
Insats: 9/10 units
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 19.00
Resultat: VINST! 0-3, Assyriska – Motala AIF

Bortalaget vinner

Satsa