Dagens tips 14-08-13: sverige mot norge

Ikväll händer något så ofattbart och roligt som en träningsmatch i fotboll mellan Sverie och Norge. En match som ska spelas på Friends Arena och som ska gå av stapeln bara någon vecka innan de stora fotbollsligorna drar igång.
Sverige – Norge
August 14,2013
20.00

Zlatan är visserligen med och representerar Sverige men han kommer garanterat likt många andra, att spela sparsamt och inte ta ut sig i onödan. Ingen spelare vill gå sönder innan ligastart och inget lag vill heller se sina viktiga spelare riskera något för en träningsmatch med landslaget.

Med allt detta i åtanke bör det bli en relativt förväntad matchbild och även om inte det sporsliga lockar så gör en annan aspekt det, nämligen bettingaspekten. En förväntad matchutveckling skapar bra förutsättningar för förtjänstfull betting!

Då det svenska anfallet är starkt beroende av Zlatans form och inställning, känns det nästan givet att Sverige inte gör särskilt många mål ikväll. Detsamma gäller för det Norska kollektivet, som nu nästan helt står utan större profiler som kan leda lagets anfallsspel och som står för kreativiteten.

Båda förbundskaptenerna kommer dessutom säkerligen att låta lufta många spelare och som vi vet sedan gammalt, resulterar många byten i en sönderryckt matchrytm, sämre kreativt spel och färre kvalificerade målchanser. Nej, underspelet på den totala målproduktionen i matchen (-2,5) till oddset 1,75 känns riktigt lovande och bör sitta som handsken.

För den som vill spela än mer safe rekommenderas underspelet i halvtid på -1,5 mål (odds 1,33). Sverige gör max två mål, Norge gör inget, det är vad jag tror.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Landslaget, träningslandskamp
Match/Event: Sverige – Norge
Spel: Antal mål i matchen, -2,5
Odds: 1,75
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 20.00
Resultat: Förlust! 4-2, Sverige – Norge

Antal mål i matchen, -2,5

Satsa