Dagens tips 15-08-13: spelvärde på degerfors

Utbudet av spelvärda marknader och matcher är inte direkt stort dagen efter halva världen har spelat landskamper av olika sort. Dock finns det två härliga fotbollsmatcher i svenska Superettan som båda inger spelvärde på utvalda marknader. Matcherna i fråga är Jönköping Södra, samt Degerfors mot Göteborgslaget GAIS.
Jönköping Södra – Degerfors
August 15,2013
19:00

Av de båda matcherna väljer jag att syna oddset i Jönköping – Degerfors. Hemmalaget har inte direkt rosat marknaden de senaste veckorna och har visat uppenbara svårigheter att stänga matcherna. Framför allt har man visat förvånansvärt dålig form på hemmaplan, vilket en seger på tre försök visar.

Att jag sätter min tilltro till Degerfors har kanske underförstått redan gått fram. Degerfors har verkligen imponerat och har med sitt fina facit på fyra segrar på de fem senaste matcherna. Målskillnaden är riktigt bra, elva mål framåt och endast sex insläppta. Värt att notera är att de senaste 10 målen kommit på de tre senaste matcherna, som också har varit segrar!

Ett riktigt bra bet ikväll är dubbelchansspelet på Degerfors till oddset 1,47 hos Unibet. För den som jagar lite högre vinster rekommenderas också ett överspel på Degerfors målproduktion. Spelet +1,5 mål ger fina oddset 2,33.

Tvekar du fortfarande på om Degerfors är det rätta spelet? Jönköping ligger just nu precis över strecket, medan Degerfors har klättrat stadigt uppåt de senaste sex omgångarna. Degerfors har dessutom en riktigt vass målskytt i Johan Bertilsson som hittills har prickat in tio mål!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Sverige, Superettan
Match/Event: Jönköping Södra – Degerfors
Spel: Dubbelchans, X2
Odds: 1,47
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 19.00
Resultat: 

Dubbelchans, X2

Satsa