Dagens tips 16-06-13: mexico I bra position

Confederations Cup är nu invigd efter att Brasilien spelat öppningsmatch mot Japan igår. Idag är det så dags för två ytterligare nationer att göra sitt intåg i turneringen. Nationerna i fråga är Mexico och Italien och de kommer båda från grupp A.
Mexico – Italien
June 16,2013
19.30

Italien är förhandsfavoriter enligt spelbolagen och har fått ett segerodds på omkring 2,20 gånger pengarna. Oddset på seger för Mexico ligger på strax över 3,10.

Det som på förhand talar för Italien är enligt mig dock lite av en gåta. Laget har inte övertygat i sina senaste matcher (VM-kval) och känns inte tillräckligt samspelta än. Jag tycker mig även se en hel del trötthet hos flera av de tongivande spelarna och det känns inte riktigt som Italien är ordentligt motiverade i dagsläget. De senaste två matcherna har exempelvis slutat med två rätt miserabla resultat, 0-0 mot Tjeckien i VM-kvalet och 2-2 mot pyttenationen Haiti (vänskapsmatch).

Mexico har dock inte heller rosat marknaden med sina senaste fem resultat. Man har dock inte förlorat, men endast gjort tre mål framåt. Vad som ändå tilltalar med Mexico är att de är underdogs i matchen, de vet att de spelar mot en förhandsfavorit och de har en lysande chans att gå vidare i turneringen om de får med sig ett bra resultat här. Spelet på dubbelchans (1X) känns motiverat.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Confederations Cup
Match/Event: Mexico – Italien
Spel: Dubbelchans, 1X
Odds: 1,66
Insats: 6/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 19.30
Resultat: Förlust! 1-2, Mexico – Italien

Dubbelchans, 1X

Satsa