Dagens tips 17-06-13: djurgårdens andra chans

Mitt i pågående Confederations Cup och U21-EM får vi inte glömma bort kära Allsvenskan. Ikväll spelas en riktigt spännande match mellan IFK Göteborg och Djurgården och till den finns det flera goda spelvärden.
IFK Göteborg – Djurgården
June 17,2013
19.30

Matchen lagen emellan blir en repris av mötet i finalen av svenska cupen. Ett möte som IFK Göteborg, med nöd och näppe gick segrande ur.

Matchen ikväll spelas efter att båda lagen har haft gott om tid att ladda om batterierna. VM-kvalet gav ju som bekant ett två veckor långt speluppehåll för lagen i Allsvenskan. Detta har garanterat varit välbehövligt för båda lagen, då det var en relativt intensiv spelperiod innan uppehållet. För IFK’s del var uppehållet kanske än mer välbehövligt, med tanke på att man också började vackla lite i sin form.

Backar man bandet ett antal veckor hade jag spelat etta på hemmaseger utan vidare tvivel. Då presterade IFK bra fotboll medan Djurgården gick kräftgång i botten av tabellen. Idag är Djurgården obesegrade i sina fyra senaste matcher och då har man ändå mött AIK, Malmö och Kalmar. Det vittnar om styrka och att det finns en viss risk att spelbolagen har underskattat Djurgårdens förmåga och därmed lagt oddsen högt.
Det som framför allt lockar mitt intresse till spel är Djurgårdens förmåga att göra mål i sina matcher nu. Mot Göteborg känns det högst troligt att man fortsätter på den inslagna vägen!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Allsvenskan
Match/Event: IFK Göteborg – Djurgården
Spel: Djurgården gör mål i matchen
Odds: 1,77
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 19.30
Resultat: Förlust! 0-0, Göteborg – Djurgården

Djurgården gör mål i matchen

Satsa