Dagens tips 18-06-13: final I u21em

Så har det till slut blivit dags för den stora avgörande matchen i årets U21-EM, nämligen finalen mellan Italien och Spanien. Matchen startar kl.18.00 och spelas på Teddy Stadium.
Italien – Spanien
June 18,2013
18.00

Ser vi till historiken lagen emellan är det helt klart jämt. En seger vardera och en oavgjord vittnar verkligen om att det är två lag med god kaliber som kan konsten att spela mot varandra.

Italien tog sig till finalen efter att ha besegrat Holland. Man gjorde det med 1-0 och målskytt blev Liverpool-anfallaren Fabio Borini. Borini, har också växt ut till att bli en riktig nyckelspelare för Italien och han behöver Spanien garanterat se upp med. För Spanien gick vägen till final genom en seger mot Norge. Segersiffrorna skrevs till hela 3-0 och målskyttar var två av Spaniens verkliga profiler i den här turneringen, Isco och Morata.

När oddssättningen granskas kring den här matchen känns spelet på att båda lagen gör mål attraktivt. Det är dock med viss tvekan då både Spanien och Italien är två lag som är experter på att hålla bollen inom laget och inte släppa till alltför många målchanser i sina matcher. Det som istället får mitt spel och som faller mig mer i smaken är ett underspel på antalet mål i matchens inledande 30 minuter. Jag förväntar mig ett avvaktande spel där båda lagen vill ta pulsen på varandra och inte bjuda på minsta millimeter.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: U21-EM
Match/Event: Italien – Spanien
Spel: Inget mål i matchens första 30 minuter
Odds: 1,61
Insats: 6/10 units
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 18.00
Resultat: Förlust!Inget mål inom 30 minuter, Italien – Spanien

Inget mål i matchens första 30 minuter

Satsa