Dagens tips 18-08-13: tuff uppgift för crystal palace

Premier League sparkades igång igår och flera lag levererade som de skulle. Bland annat Liverpool och United som båda vann sina matcher, helt enligt planerna. Idag är det dags för ytterligare två lag att göra entré i årets upplaga av PL. Lagen ifråga är nykomlingen Crystal Palace och förra årets femteplacerade Tottenham.
Crystal Palace – Tottenham
August 18,2013
14.30

Tottenham *eller Spurs som dom ocks[ kallas) är naturligtvis solklara favoriter men får dock klara sig utan ett par av sina nyckelspelare. Adebayor, Bale och Holtby är alla skadade och det är också ett stort frågetecken på Jan Verthongens medverkan. Paulinho och Soldado ser dock ut att vara spelklara från start! Det finns med andra ord gott om offensiv kraft att ta av för Spurs och så pass mycket att man ändå står kvar som storfavorit!

För Crystal Palace del känns det som att man får ta på sig arbetsbyxorna och ge sig ut och slita hårt om man ska lyckas ta poäng här. För det är just en poäng jag tror att man är det enda man kommer att kunna vara i närheten av. Förra årets stjärnspelare Zaha spelar som bekant i United och måltjuven Murray som blev bästa målskytt förra säsongen är skadad.

Då seger spelet på Tottenham ger allt för dåligt odds, väljer jag istället ett pålitligt underspel på Crystal Palace målskörd i första halvlek. Skapas det ingen underlig tillfällighet efter ett fatalt försvarsmisstag i Spurs så är spelet glasklart!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: England, Premier League
Match/Event: Crystal Palace – Tottenham
Spel: Crystal Palace gör mål i 1:a halvlek, nej.
Odds: 1,43
Insats: 8/10 units
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 14,30
Resultat: VINST! 0-1, Crystal Palace – Tottenham

Crystal Palace gör mål i 1:a halvlek, nej.

Satsa