Dagens tips 21-08-13: bra odds på arsenal

Arsenal står ikväll inför en oerhört viktig match mot turkiska Fenerbahce i play-off till Champions League. Efter att ha varit med om en smärre katastrof i ligapremiären mot Aston Villa (förlust 1-3) är det således mer än bara avancemang som står på spel här, det handlar även om hedern.
Fenerbahce – Arsenal
August 21,2013
19.05

Igår såg det länge ut som om Arsenal dessutom skulle behöva ställa över en hel drös med nyckelspelare på grund av skador. Det visar sig dock att Arsène Wenger endast kommer att behöva klara sig utan unga Alex Oxlade-Chamberlain (förutom de tidigare skadorna man hade sedan före Aston Villa-matchen).

Wenger har under veckan gått ut och tydligt påpekat vilken viktig match detta är för Arsenal och att det är på matchen man har sitt fokus snarare än på transfermarknaden och jakten på eventuella nyförvärv. Han påpekade också att han har stark tilltro till lagets nuvarande förmåga, vilket bör stärka truppen ordentligt.

Personligen tror jag att Wengers uttalande, tillsammans med lagets ambition och vilja att bevisa kritikerna och fansen fel, är vad som kommer att fälla ett positivt avgörande för Arsenals framgång ikväll. Att möta Fenerbahce är naturligtvis inte lätt, men ett kryss borde man minst klara av. Framför allt om man lägger till att det ligger ett litet frågetecken för Fenerbahces motivation i CL då de just nu genomgår en bedömningsprocess för huruvida de ska uteslutas från årets turneringsupplaga. Vem vet exempelvis hur motiverade spelarna är om resultatet inte direkt skulle gå deras väg i början av matchen?

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Europa, Play-off Champions League
Match/Event: Fenerbahce – Arsenal
Spel: Arsenal vinner +1 hcp
Odds: 1,47
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 19.05
Resultat: VINST! Fenerbahce – Arsenal

Arsenal vinner +1 hcp

Satsa