Dagens tips 22-08-13: ny poäng för ifk norrköping

IFK Norrköping befinner sig just nu mitt i en formtopp. Laget har inte förlorat på de fem senaste matcherna och har börjat klättra upp mot tabellens toppskikt. Framför allt har man visat sig offensivt starka på hemmaplan.
IFK Norrköping – Djurgårdens IF
August 22,2013
18.30

Till kvällens match står Djurgården för motståndet som till skillnad från IFK har man inte levererat riktigt lika bra resultat. Faktum är att man inte har lyckats skrapa ihop mer än en seger och en oavgjort på de fem senaste. Lägger man till Djurgårdens miserabla bortafacit hela säsongen som totalt resulterat i noll segrar, är det inte helt omotiverat att lyfta upp begreppet ”kris” till ytan.

Segeroddset för IFK ligger på dryga två gånger pengarna och har spelvärde. Jag kan dock inte undgå att känna ett litet mått av osäkerhet inför IFK’s offensiva kraft då man nyligen förlorat lagets bästa målskytt i Gunnar Thorvaldsson, samt en av lagets mest kreativa spelare, Imad Khalili. Ska man vinna mot Djurgården krävs det således att någon eller några andra spelare nu kliver fram. Frågan är dock om en spelare som Kristoffer Nyman är mogen att axla ansvaret som stor målproducent?

Med ett uns av tvivel i kroppen spelar jag därför ”hemmaseger – inget spel vid kryss” snarare en det ensamma segerspelet. Det känns mer säkert, eller ”riskminimerat” om man så vill. Oddset blir då aningen lägre men 1,46 är inte fy skam det heller!

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Allsvenskan
Match/Event: IFK Norrköping – Djurgårdens IF
Spel: IFK Norrköping vinner, inget spel vid kryss
Odds: 1,46
Insats: 8/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 18.30
Resultat: Förlust! 2-3, IFK Norrköping – Djurgården

IFK Norrköping vinner, inget spel vid kryss

Satsa