Dagens tips: 23-05-13 målsnålt för örgryte

Analys: Gårdagens Stockholmsderby bjöd mycket riktigt på en tuff match med mycket derbykaraktär. Bortalaget Djurgården stod upp som beräknat och kvitterade en AIK-ledning till 1-1 och fick med sig en poäng.
Varberg BoIS – Örgryte
May 23,2013
19:00

Spelet på dubbelchans (X2) gick med andra ord hem till dryga två gånger pengarna. Föremål för dagens speltips är matchen i Superettan mellan Varbergs BoIS och Örgryte IS. Hemmalaget Varberg har öppnat relativt starkt på säsongen, även om man visat vissa problem i spelet på bortaplan. För gästande ÖIS har det dock varit nästan idel tungt och varken poängskörd eller målfacit är något att skryta med. Totalt har man spelat in åtta poäng och har -3 i målskillnad på sju matcher. I kvällens match förväntar jag mig att Varberg fortsätter att prestera hemma på Påskbergsvallen, samt att man något sånär kan följa upp de två tidigare segrarna i serien med ännu ett bra resultat. Uppdraget bör kunna vara högst genomförbart, speciellt om ÖIS fortsätter misslyckas med att få igång sitt anfallsspel för fjärde matchen i rad. Dock vet man aldrig med lag som vet om sina brister, de kan när som helst vakna till liv! Just det är också en av anledningarna till att jag därför inte vågar mig på ett segerspel för Varberg. En annan är också att pressen av att följa upp två positiva resultat kan mycket väl bli för stor. Nej, istället väljer jag att spela på ÖIS målproduktion, som jag tror oavsett kommer att stanna vid max ett mål.

Dagens tips

Sport: Fotboll Härkomst: Superettan Match/Event: Varberg BoIS – Örgryte IS Spel: Antal mål bortalaget -1,5 Odds: 1,49 Insats: 6/10 units Spelsajt: Betsson.com Spelstopp: 19.00 Resultat: Vinst! Varberg – Örgryte, 5-1.

Antal mål bortalaget -1,5

Satsa