Dagens tips 24-01-13: målspel på spanien u20

Som om inte fotbollsglädjen vore total alla redan hos var och varannan människa, är den väl det nu när U20-VM har inletts! Detta innebär alltså att vi har två internationellt högklassiga turneringar på gång samtidigt! För oss som gillar sportsbetting är detta naturligtvis extra roligt. Oddssättningen är generellt sätt alltid högre på U-landslagsnivå.
Spanien U20 – Kuba U20
Januari 24,2013
20.00

Första omgången av U20-VM har redan spelats utan att bjuda på några större överraskningar. Lag som Spanien, Frankrike, Portugal och Sydkorea motsvarade alla fyra de på förhand uppställda förväntningarna då de vann sina respektive matcher.

Allra mest imponerade kanske Spanien, som slog USA med hela 4-1. Man ledde också matchen med 4-0 i över 75 minuter. En av målskyttarna gjorde två av målen, Gerard Deulofeu och jag blir inte förvånad om detta också blir en av turneringens bästa målgörare.

Spanien är också fokus för dagens spel. Kl.20.00 tar de emot Kuba, som i sin tur förlorade mot Sydkorea (tappade ledningen!) med 1-2. Att de ska kunna göra en bättre insats mot Spanien känns smått otroligt och personligen räknar jag med Spansk seger och fin segermarginal. För den djärve kanske ett målspel på Gerard Deulofeu är på sin plats?
Personligen nöjer jag mig dock med att lägga ett överspel på Spaniens totala målskörd i matchen. Om inget oväntat inträffar bör det bli minst två bollar framåt här. En kvalificerad gissning på slutresultat; 3-0 Spanien.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: U20-VM
Match/Event: Spanien U20 – Kuba U20
Spel: Hemmalaget antal mål, +1,5
Odds: 1,40
Insats: 9/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 20.00
Resultat: Förlust! 1-0 till Spanien

Hemmalaget antal mål, +1,5

Satsa